Pàgines

divendres, 17 de maig del 2019

La Vall Ens Uneix posa en valor els 20 milions d’euros invertits pel govern de Jorge Rodríguez en esta legislatura


La Vall Ens Uneix ha posat en valor els 20 milions d’euros invertits pel govern de Jorge Rodríguez en la legislatura que ara acaba, un esforç inversor que s’ha executat sense generar déficit ni pujar impostos, gràcies a la bona gestió económica dels últims anys. L’alcalde i cap de llista de La Vall Ens Uneix, Jorge Rodríguez, destacava que “estos 20 milions en inversions directes ha servit per millorar la vida de les persones i generar més activitat econòmica i ocupació. I el més important és que no s’ha generat déficit en en fer-se amb recursos propis i d’altres entitats, evitant els prestecs bancaris. En definitiva, hem pogut fer importants millores en infrastructures al temps que hem sanejat l’economia municipal, i això demostra que s’han fet les coses bé”, destacava. 

Entre les inversions realitzades es troben els 3’5 milions d’euros invertits en millorar els polígons industrials i els accessos a la ciutat; 3’2 milions en infrastructures educatives; 2 milions d’euros en camins i infrastructures i altres 2 milions en millores a carrers de tots els barris. S’han invertit 1’85 milions en adquirir els terrenys per al nou hospital; i 1’7 milions per al projecte Riu Viu, amb intervencions a l’entorn del Clariano; la recuperació d’espais com l’abocador de la Clariana o la creació de nous com la placeta de l’EPA o la Glorieta de l’Orutjol. A més a més, s’han invertit 1’6 milions d’euros en infrastructures esportives tant a les instal·lacions municipals i també als barris; i altres 1’5 milions invertits en adquisició i millora d’elements patrimonials. Igualment, s’han invertit més de 800.000 euros en millorar la qualitat de vida de les persones majors; quasi 600.000 euros en millorar les places i parcs ja existents; més de 500.000 en dignificar el cementeri; i 430.000 euros en generar més de 600 noves places d’aparcament gratuït.

Des de La Vall Ens Uneix destaquen que “han estat moltes les accions realitzades i en molt diversos àmbits, però sobretot també ens hem preparat per al futur:  a tot allò que hem fet s’afegiran els 60 milions en ajudes concedides”. Entre estes inversions pendents d’executar es troben el nou hospital; les millores als col·legis i centres educatius del Pla Edificant; la gestió de la subvenció europea del programa EDUSI; les millores al barri de La Vila amb els diners de la sentència guanyada a la Generalitat i la subvenció del 1’5% cultural del Govern d’Espanya; o el nou Pla de Polígons. “Ara el que toca és gestionar adequadament l’execució d’estes actuacions per seguir avançant cap a la ciutat del futur. Som els qui les hem aconseguit i també els més aptes per gestionar-les i per això cal que comptem amb el suport de la ciutadania el proper 26 de maig, el suport al partit de Jorge, a LA Vall Ens Uneix”, conclouen.