Pàgines

dilluns, 27 de maig del 2019

Jorge Rodríguez: “La ciutadania d’Ontinyent ha dit alt i clar que al seu alcalde no el trien a València ni a Madrid”



“Vull donar les gràcies a la ciutadania d’Ontinyent. El que la ciutadania d’Ontinyent ha fet hui es llançar un missatge de dignitat, dient alt i clar que als alcaldes d’Ontinyent els triem en Ontinyent, ni a València ni a Madrid”. Amb estes paraules l’alcalde d’Ontinyent i cap de llista de La Vall Ens Uneix, agraïa anit a la seu del seu partit l’històric suport rebut a les eleccions municipals celebrades aquest diumenge, on la seua formació aconseguia 12.223 vots i 17 dels 21 regidors i regidores possibles a l’Ajuntament d’Ontinyent, superant el rècord de vots i regidors assolit pel propi alcalde a nivell municipal als anteriors comicis.

L’alcalde felicitava la resta de partits “i especialment a PP i Compromís, que estaran també presents a la corporació” i tenia paraules de record per als seus pares “que hui estarien molt contents”. També agraïa el treball “a tot l’equip que heu estat amb mi. La veritat és que ho hem passat mal, han sigut anys durs, però la veritat es que si algo teníem clar a esta candidatura es que com deia el nostre lema veníem a donar-ho tot per Ontinyent. Això la gent d’Ontinyent ho ha tingut molt clar, i per això ens ha donat aquest suport masiu, perquè la gent d’Ontinyent si algo sap es la veritat sobre el seu alcalde, i no els fa falta que els la conten fora”, manifestava.

Jorge Rodríguez continuava donant les gràcies “a tot el món que ens ha votat, i que ha volgut donar suport a un projecte que partia de l’aval de la gestió. La gent ha sabut valorar també el treball que veníem fent, amb un projecte que a més és una clara representació de la societat ontinyentina, un projecte que sense dubte ha merescut un suport molt important, i pel qual donem les gràcies a Ontinyent”, concloïa.

La Vall Ens Uneix guanya les alcaldies de Bufali i El Palomar

Les eleccions municipals d’aquest diumenge també suposaven per a La Vall Ens Uneix aconseguir les alcaldies de El Palomar i Bufali, on Jordi Vila i Estefanía Mollá han aconseguit majoria absoluta, a més d’aconseguir dos regidors a l’Ajuntament de Benissoda.