Pàgines

divendres, 3 de maig del 2019

Jorge Rodríguez agraeix el suport rebut en una emotiva inauguració de la seu de la Vall Ens Uneix



 “Quan la gent creu i confia plenament en una persona, el mínim que es pot fer es estar a l'altura d’eixa confiança. Això és el que m’obligava a no fer un pas arrere i presentar-me, a continuar avant: donar-ho tot per vosaltres, tot per Ontinyent, que és l'eslògan amb el qual anirem a estes eleccions”. Amb aquestes paraules Jorge Rodríguez agraïa el suport rebut en la inauguració de la seu a Ontinyent de la Vall Ens Uneix, el partit que encapçala, que es veia desbordada en la vesprada d'aquest divendres en l’acte al qual obria les seues portes. 
 

Alcaldes i candidats de la formació de la comarca, representants de diverses associacions i entitats locals i comarcals i públic en general abarrotaven no solament el local situat en el número 75 de l'Avinguda Almaig, sinó també el seu accés. Les desenes de persones que van quedar al carrer van romandre en el lloc malgrat l'aparició d’una intensa pluja, per a no perdre’s la intervenció de Jorge Rodríguez que es podia escoltar a través d’un altaveu exterior. 

L'actual alcalde d'Ontinyent destacava que “per molt que a alguns els pese els partits no els fan les sigles i els principis no els fan els carnets, els tenim les persones en el cor. En un partit o un altre el treball que farem és el mateix. Ens hem deixat la pell per canviar Ontinyent, això la gent d’Ontinyent ho sap, i fruit d’aquest treball tenim per davant un futur molt esperançador. Hem aconseguit inversions per valor de més de 30 milions d’euros, i som els qui millor les podem gestionar. Ens avalen els resultats d’estos 8 anys de gestió, i estem convençuts que som els més capacitats per a estar al capdavant de l’Ajuntament i continuar amb aquesta tasca”, concloïa.