Pàgines

dilluns, 6 de maig del 2019

La Vall Ens Uneix convoca als seus simpatitzants a una pegada oberta de cartells


La Vall Ens Uneix, el partit que lidera Jorge Rodríguez, ha convocat als seus simpatitzants a participar aquest dijous a una pegada oberta de cartells. Cal recordar que l’actual sistema electoral impedeix que un partit nou com aquest puga emprar els llocs d’ús exclusiu per a propaganda electoral. Davant això, la formació de Jorge Rodríguez obrirà en la mitjanit de dijous a divendres la campanya electoral fent una “pegada oberta” que emprarà altres espais alternatius, com ara els domicilis d’aquelles persones que així ho estimen convenient. Els cartells i material de campanya seran distribuïts el mateix dijous, donant-se més detalls a través del correu electrònic i el whatsapp amb els que el partit es comunica amb les persones inscrites a la plataforma “#Amb Jorge”.

Des de La Vall Ens Uneix s’ha animat a la ciutadania a adherir-se a la mateixa, recordant que l’adhesió a esta plataforma es pot fer omplint el formulari accessible a www.lavallensuneix.blogspot.com. Una volta inscrits, els usuaris i usuàries rebran per correu electrònic o via whatsapp la informació sobre les diferents activitats de campanya que tinguen lloc estos dies. En poc mes d’una setmana la formació aconseguia 500 adherits, molts dels quals estaven presents el passat divendres en la multitudinària inauguració de la nova seu social de la mateixa, que reunia centenars de persones al nº75 de l’Avinguda Almaig d’Ontinyent.

Des de La Vall Ens Uneix s’ha animat a la ciutadania “a mostrar el seu recolzament a un projecte que el que vol és defensar sempre i per davant de tot els interessos d’Ontinyent, comptant amb l’aval de l’experiència dels seus membres i els resultats en la gestió, que estan a l’abast de totes i tots”, concloïen.