Pàgines

dijous, 2 de maig de 2019

La Vall Ens Uneix inaugura nova seu a Ontinyent en un acte públic amb alcaldes i candidats

La Vall Ens Uneix estrenarà demà la seua seu a Ontinyent. Es tracta d’un local ubicat al número 75 de l’Avinguda Almaig, que obrirà les seues portes aquest divendres 3 de maig en un acte públic obert a la ciutadania que tindrà lloc a partir de les 20:00 hores, i on es comptarà amb alcaldes i candidats de la formació de la comarca. L’acte inclourà un parlament del cap de llista del partit a les municipals, Jorge Rodríguez, i un posterior refrigeri per als i les assistents.

La formació liderada per l’alcalde d’Ontinyent ha arribat a les 500 persones adherides com a simpatitzants en tan sols 8 dies, els quals han omplit un document on mostren el seu suport a la candidatura de Jorge Rodríguez i han facilitat les seues dades per estar al dia de l’activitat del partit. A tal efecte, La Vall Ens Uneix dóna la possibilitat que esta comunicació arribe per correu electrònic o també via whatsapp, un servei que ja està en marxa i amb el qual s’informarà de les diferents activitats de campanya que tinguen lloc estos dies. Per sumar-se i donar suport a la candidatura, es pot emplenar un formulari online accessible ENLLAÇANT ACÍ.  Igualment, les persones interessades poden d’inscriure’s com a militants, sent en aquest cas necessari enviar un correu electrònic a ontinyentensuneix@gmail.com

Des de La Vall Ens Uneix s’ha animat a la ciutadania “a formar part d’un projecte avalat per la garantia de l’experiència i els resultats en la gestió, i que sempre va a posar per davant els interessos de la nostra comarca, i no de cap partit dirigit des d’altres llocs”, destacaven.