Pàgines

dilluns, 15 de maig del 2023

Pep Gimeno “Botifarra” participarà dimecres a la campanya de Jorge Rodríguez

 


El conegut “cantaor” Pep Gimeno “Botifarra” participarà aquest dimecres a la campanya de l’alcalde Jorge Rodríguez, dins l’acte festiu organitzat per la candidatura d’Ontinyent Ens Uneix i que tindrà lloc el refeit dia 17 de maig des de les 19:30 hores a la Plaça de la Coronació.

 

Botifarra, considerat un referent social i cultural, en ser una de les figures més importants de la música valenciana, torna a donar suport a Jorge Rodríguez, com ja va fer en la campanya de 2019, a la qual li va mostrar el seu recolzament incondicional. “Jorge Rodríguez és una bona persona i el recolze on faça falta, i no em desdic” va dir en aquell moment el cantaor xativí, qui tornarà a compartir el seu art a Ontinyent i a mostrar la seua estima com a persona i com a polític per Jorge Rodríguez, qui intervindrà en l’acte com a cap de llista d’Ontinyent Ens Uneix.

 

L’alcalde i candidat, acompanyat de diversos membres de la candidatura d’Ontinyent Ens Uneix, feia difusió aquest dilluns al mercat municipal d'aquest acte, que s’aprofitarà per donar a conèixer les propostes del partit municipalista en matèria de Cultura, Festes o Patrimoni. Els i les membres d'Ontinyent Ens Uneix rebien nombroses mostres d'afecte i suport per part de les persones que es trobaven al mercat.