Pàgines

divendres, 26 de maig del 2023

Jorge Rodríguez tanca la campanya apel·lant al vot útil per seguir transformant Ontinyent

 


L’acalde d’Ontinyent i candidat d’Ontinyent Ens Uneix a la reelecció, Jorge Rodríguez, tancava en la vesprada-nit d’aquest divendres la campanya electoral a les eleccions municipals apel·lant “a l’autèntic vot útil per seguir transformant la ciutat, el vot a Ontinyent Ens Uneix”.

 

Jorge Rodríguez es dirigia amb estes paraules als prop de 200 militants i simpatitzants reunits en la festa-mítin de final de campanya que la formació municipalista celebrava en el restaurant Casa Seguí, amenitzada per la música del grup “Músics de Carrer”, i en la que agraïa “l’intens treball de totes les persones que s’han implicat en presentar a la ciutadania la nostra candidatura: el projecte que més es pareix a Ontinyent i el més capacitat per seguir transformant i millorant la ciutat, comptant amb una combinació d’experiència i cares noves que tenen en comú l’estima per la ciutat i la il·lusió i ganes de treballar per ella”.

 

L’alcalde i candidat remarcava que a dia de hui “Ontinyent està millor que abans de tot el que ha passat estos 4 anys, i on hem convertit les adversitats en oportunitats per seguir avançant i millorant. Després de la DANA tenim millors infrastructures, després de la pandèmia tenim millors indicadors econòmics, i el millor està per vindre, ja que tenim en cartera projectes adjudicats, en adjudicació o concedits per valor de més de 50 milions d’euros. Creuant el riu no és moment de canviar de cavall, el vot útil és el vot a Ontinyent Ens Uneix. I cal votar amb força perquè cada vot compta per aconseguir novament l’acta de diputat i ser decisius a València”, recordava.

 

En aquest sentit també intervenia en l’acte la diputada per la formació municipalista a la Diputació de València, Natàlia Enguix, qui remarcava que “esta volta, amb els grans partits tan igualats de cara a la formació de govern en la Diputació, podem ser decisius, la veu d’Ontinyent i La Vall d’Albaida pot tenir un pes específic clau en el nou govern de la Diputació. I per a això no es pot deixar perdre cap vot, no podem tirar cap vot al fem, totes i tots som importants per sumar perquè Ontinyent tinga veu pròpia a València, lliure de les consignes de partit que condicionen a altres formacions”.

 

El coordinador de campanya d’Ontinyent Ens Uneix, Joan Sanchis, agraïa l’esforç de totes i tots els militants i simpatitzants “que han dut la campanya a tots els barris, han fet més amb menys, i tot amb un gran entusiasme i implicació. Hem pogut traslladar a la societat el nostre missatge transformador i il·lusionant, perquè Jorge i Ontinyent ens uneixen”, concloïa.