Pàgines

dimarts, 23 de maig del 2023

Albaida Ens Uneix es presenta com la millor opció “per una ciutat més habitable amb una economia més sanejada”

 


Albaida Ens Uneix es presentava aquest dilluns al teatre Odeón d’Albaida com la millor opció a les properes eleccions municipals per aconseguir una ciutat més habitable i amb una economia més sanejada.

 

El Secretari General de Ens Uneix i alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, i la diputada de la formació a la Diputació de València, Natàlia Enguix, donaven suport amb la seua presència a la candidatura encapçalada per David Vila, qui presentava a les persones que conformen un projecte “que treballarà pel veïnat d’Albaida, dels més xicotets als més majors, per avançar i encetar un nou marc de convivència i participació. Una Albaida més neta i bonica, que tinga cura del medi ambient, que continga la despesa i reduïsca el deute al temps que millora els carrers i polígons. Sóm un partit independent que pren les seues decisions pensant únicament en el bé de la ciutat, i treballarem per aconseguir noves oportunitats per Albaida, la garantia del millor futur”.

 

David Vila, Marta Berenguer i Ignacio Soler intervenien per a assenyalar aspectes com la necessitat de reorganitzar el funcionament de l’Ajuntament, “que destina més del 58% del pressupost anual a personal, una xifra que no es reflecteix en la ciutat per falta d’organització. Contindrem la despesa en personal, però el replantejament del funcionament no perjudicarà a cap treballador o treballadora”, assenyalaven. Igualment, recordaven que el deute de 9’4 milions a pagar fins 2037 “és un repte a afronta amb una gestió econòmica prudent”. Des d’Albaida Ens Uneix s’apuntaven també altres propostes “amb un objectiu clar, una ciutat més neta i pròspera”.

 

Jorge Rodríguez destacava la “valentia” dels i les membres de la candidatura d’Albaida Ens Uneix, “que actuen i s’impliquen per a canviar les coses, sols amb obediència cap Albaida i amb la idea molt clara d’escoltar a la ciutadania per fer una ciutat millor”. El Secretari General de Ens Uneix destacava “la capacitat de la candidatura d’Albaida Ens Uneix, formada per gent que estima Albaida, coneix el seu ajuntament, els problemes que existeixen i també les solucions. Gent que té ganes de fer un pas endavant i tornar a Albaida l’esplendor que ha tingut”. Jorge Rodríguez també destacava l’interès de fomentar de la cooperació entre els municipis de la comarca, “que anem a seguir promovent des d’Ens Uneix, perquè la cooperació és el camí per millorar tot allò que compartim”. Natàlia Enguix, per la seua banda, incidia en la importància de que Ens Uneix mantinga la representació a la Diputació de València “perquè això va a donar als nostres municipis mes capacitat d’influència a València. Podem ser decisius a la Diputació, i això seria molt beneficios per a la comarca perquè nosaltres no posarem per damunt les ordres de cap partit a Madrid o València, sinò els interessos de La Vall d’Albaida”, concloïa.