Pàgines

dijous, 4 de maig del 2023

Jorge Rodríguez presenta aquest divendres la candidatura d'Ontinyent Ens Uneix en un acte obert a la Plaça de Sant Domingo

 


Ontinyent Ens Uneix presentarà aquest divendres la candidatura de Jorge Rodríguez i el seu equip a repetir al front de l’Ajuntament d’Ontinyent. Serà en un acte obert a la ciutadania a la Plaça de Sant Domingo, que començarà a les 19:30 hores, i on s’espera comptar amb la presència de membres d’associacions i col·lectius de tots els àmbits a la ciutat, a més de públic en en general.

 

Junt a l’actual alcalde intervindran altres membres de la llista electoral, i estaran presents totes i tots els membres de la candidatura d’Ontinyent Ens Uneix: l’alcalde Jorge Rodríguez, Natàlia Enguix; Óscar Borrell; Sayo Gandia; Pablo Úbeda; Àngels Muñoz; Alejandro Borrell; Paula Soler; Jordi Vallés; Mª Jose Alhambra; Ferran Gandia; Inma Lopez; Begoña Muñoz; José Antonio Calabuig Oviedo; Raül Mollà; Inma Ibañez; Alfonso Soler; Katty Ushiña; Pepe Gandia; Anna Mengual i Rafa Tortosa.

 

Des d’Ontinyent Ens Uneix s’ha animat al la ciutadania “a acudir a l’acte d’aquest divendres a Sant Domingo i mostrar el seu suport a la candidatura que millor representa la ciutat. Un grup de dones i homes que combina renovació i experiència, un grup avalat per la gestió municipal d’estos anys, la seua trajectòria social i professional, la capacitat de treball i l’estima per la seua ciutat. La fòrmula idònia per continuar amb èxit els projectes ja encetats i iniciar-ne de nous”.