Pàgines

dijous, 25 de maig de 2023

Ontinyent Ens Uneix organitza una festa-mitin per agrair el suport rebut en la campanya

 


Ontinyent Ens Uneix organitzarà aquest divendres una festa-mítin al restaurant Casa Seguí per agrair el suport rebut durant la campanya electoral. L’alcalde i candidat d’Ontinyent Ens Uneix, Jorge Rodríguez es reunirà amb militants i simpatitzants per animar-los “a votar amb més ganes i força que mai per fer possible que la ciutat continue avançant cap al futur. Per als propers anys tenim compromeses inversions per valor de més de 50 milions d’euros, i no és moment d’incertesses, d’inexperiència o de fòrmules estranyes de govern. El 28-M animem a totes i tots a votar a un gran equip que combina experiència amb cares noves per seguir transformant Ontinyent, animem a votar a Ontinyent Ens Uneix”.

 

Aquest acte servirà de cloenda a una intensa campanya que ha arribat als diferents barris de la ciutat. Cal recordar que el primer acte de carrer d’Ontinyent Ens Uneix vinculat a la campanya tenia lloc dijous 4 de maig, amb una multitudinària presentació de la candidatura que encapçala l’alcalde Jorge Rodríguez a la Plaça de Sant Domingo, al barri de Poble Nou. En la nit de la tradicional “pegada de cartells”, de dijous 11 a divendres 12 de maig, Ontinyent Ens Uneix iniciava la campanya al barri de Sant Rafel, amb una ampla participació de militants i simpatitzants que vivien un emotiu moment en el descobriment del text “vota" d’una gran pancarta ubicada a l’Avinguda d’Almansa.

 

Dimecres 17 la campanya s’acostava al barri del Llombo amb l’acte organitzat a la Plaça de la Coronació, on novament centenars de persones acudien per escoltar Jorge Rodríguez i els membres de la seua candidatura, en un acte que va estar amenitzat pel cantaor Pep Gimeno “Botifarra”. En Sant Josep, on té la seua seu la formació, es duien a terme diverses reunions per replegar propostes per al programa electoral que es repartia en diversos espais dels barris, com el recinte firal en el dia de l’últim “mercat de diumenge”, el passat 21 de maig. Finalment, aquest divendres 26 de maig, hi haurà un esmorzar al barri de La Vila de matí, i de vesprada-nit la festa-mítin al restaurant Casa Seguí.