Pàgines

dimecres, 15 de març del 2023

Ens Uneix presentarà candidatura a les eleccions municipals d’Albaida

 

La formació política Ens Uneix ha anunciat hui la seua intenció de presentar candidatura a les eleccions municipals d’Albaida de maig de 2023. La decisió s’ha pres una vegada analitzada la situació política de la localitat i haver mantés contactes amb un grup de persones independents i amb una dilatada experiència en el món associatiu i la política local.

 

L’objectiu de la candidatura d’Albaida Ens Uneix, segons les persones que la impulsen, és «rellançar Albaida seguint les polítiques d’èxit que s’estant portant a terme en Ontinyent» per part del Govern liderat per Jorge Rodríguez. «Per a nosaltres són un espill al qual mirar-nos. Ontinyent ha experimentat un canvi molt gran en l’última dècada, mentre que Albaida s’ha quedat estancada i necessita canviar la dinàmica negativa que han imposat els partits tradicionals».

 

Des d’Ens Uneix han agraït la confiança dipositada en la seua formació política i han avançat que en breu es presentarà oficialment l’agrupació d’Albaida Ens Uneix. Les mateixes fonts expliquen que s’està treballant en la configuració de candidatures en municipis com ara Aielo de Malferit, L’Olleria o Fontanars dels Alforins, entre d’altres, amb l’objectiu de seguir sent la força política decisiva a la Vall d’Albaida.