Pàgines

dijous, 23 de febrer del 2023

Benicolet Ens Uneix proposa el desenvolupament del polígon industrial per atraure noves empreses

Benicolet Ens Uneix proposarà a l’Ajuntament el desenvolupament del polígon industrial per facilitar la instal·lació de noves empreses a la localitat. Així ho explicaven el regidor Iván Martínez i la regidora Maria Cristina Codina, qui exposaven la importància de disposar d’un polígon industrial modernitzat i atractiu.

 

En concret, els regidors indicaven que inicialment "vam proposar mitjançant registre d’Entrada que s’estudiara la possibilitat d’adquisició de l’edifici de la Cooperativa vella perquè estava a la venda i vam veure que era una bona oportunitat per utilitzar l’edifici per a usos municipals". Tanmateix, durant aquests dies "hem conegut l’interès d’una empresa local d’adquirir aquest edifici per la qual entenem que és molt més urgent i fonamental que aquesta empresa local puga adquirir aquest edifici per desenvolupar la seua activitat econòmica".

 

Martínez i Codina recordaven que la falta d’un polígon industrial desenvolupat "provoca que no s’instal·len noves empreses a Benicolet, alhora que empreses locals decideixen traslladar el seu negoci a altres localitats el que és molt preocupant" perquè, en paraules dels regidors, "perjudica a tot el poble, que podria veure’s beneficiat en dinamisme econòmic però també en generació d’ocupació". En concret, des de Benicolet Ens Uneix apuntaven que en un context de despoblament consideraven que "invertir en l’economia local pot ajudar al poble a ser tant atractiu per a les empreses, però també perquè gent veja un avantatge viure a la nostra localitat".