Pàgines

dilluns, 20 de febrer del 2023

Natàlia Enguix pren aquest dimarts possessió com a diputada provincial per La Vall Ens Uneix

Natàlia Enguix, regidora d’Igualtat i Govern Obert i primera tinenta d’alcalde, prendrà aquest dimarts 21 de febrer càrrec com a diputada pel partit judicial de La Vall d’Albaida per La Vall Ens Uneix a la Diputació de València. Després de la renúncia del fins ara diputat Joan Sanchis, per centrar-se en la consolidació i expansió de Ens Uneix, Enguix arriba a la Diputació de València "per continuar el treball encetat per Joan Sanchis i continuar sent la veu de la comarca a les institucions valencianes".

 

Natàlia Enguix és llicenciada en ciències polítiques i sociologia per la Universitat de Granada i màster en Dret i Violència de Gènere per la Universitat de València. La nova diputada coneix bé la Diputació de València. Entre febrer de 2016 i juliol de 2018 va exercir de secretària de Presidència durant el mandat de Jorge Rodríguez, des d'on va impulsar la xarxa de municipis contra la violència de gènere, i des de juliol de 2019 i fins a este dimarts ha estat l’assessora de Joan Sanchis en la Diputació. A més, compta amb experiència a l’administració local on gestiona àrees tan importants com Hisenda, Personal o Igualtat i Transparència.

 

Enguix explicava que "des de La Vall ens Uneix hem treballat durant tota aquesta legislatura per defensar els interessos d’Ontinyent i La Vall d’Albaida. Com ja ha estat fent Joan Sanchis durant aquests anys, continuarem escoltant als alcaldes i alcaldesses". Aquest treball  ha permès portar de primer mà les reivindicacions de pobles com Beniatjar, Bufali, Atzeneta d’Albaida, El Palomar o Ontinyent a la Diputació o reivindicar la necessitat del desdoblament de la CV-60, i que en paraules d’Enguix "continuarem impulsant perquè la nostra vocació és comarcalista. Farem valdre, una vegada més, l’agenda d’Ontinyent i de la Vall d’Albaida perquè es tracte igual a tots els pobles".

 

L’acte de possessió de Natàlia Enguix es podrà seguir a través del canal oficial de la Diputació deValència a Youtube.