Pàgines

dijous, 23 de març del 2023

Ens Uneix aterra a les comarques d'Alacant amb els regidors de Muro Ángel Mollà i Xelo Cascant

 

 
Ens Uneix compta ja amb la seua primera agrupació local fora de La Vall d’Albaida, concretament al Comtat, de la ma dels regidors de Muro Àngel Mollà Bellvís i Xelo Cascant Pla. Amb Muro Ens Uneix són ja una dotzena els municipis que s’han sumat a un projecte “municipalista, sense etiquetes i on ens desprenem de les sigles i l’obediència als grans partits per servir millor a les persones”, segons destacava el Secretari General de la formació, l’alcalde d’Ontinyent Jorge Rodríguez.

 

Mollà, Cascant i Rodríguez intervenien aquest dijous en una roda de premsa de presentació de l’agrupació local al saló de plens de Muro on també participaven la diputada provincial de Ens Uneix i primera tinent d’alcalde d’Ontinyent, Natàlia Enguix, i l’alcalde de Palomar i Secretari d’Organització de Ens Uneix, Jordi Vila.

 

Durant l’atenció als mitjans, Cascant intervenia en primer lloc per destacar que el nou projecte “naix amb molta il·lusió i ganes de treballar, les mateixes que hem mostrat estos anys al Govern de Muro”. Cal recordar que en l’actual legislatura Àngel Mollà està exdercint de primer tinent d’alcalde i regidor d’Hisenda, Festes i Seguretat, i Xelo Cascant com a regidora de Cultura, Serveis Socials i Educació, tots dos dins del grup de no adscrits.

 

Àngel Mollà posava de relleu que “Ens Uneix posa al nostre abast una estructura i una organització reconegudes i un plantejament en comú. És un partit que es defineix pel municipalisme, un partit tolerant, de gfran carisma social i que es dedica a treballar pels pobles mes enlla de les ideologies”. Mollà incidia en què “aquesta va a ser un projecte de futur amb mesures concretes, avalat pel treball d’estos anys, però sobretot una aventura municipalista a ultrança. Muro Ens Uneix va a fer una llista ne persones que xafen terra mes enllà de les ideologies, unides per les ganes de treballar per Muro. Tenim les piles carregades i molta il·lusió”.

 

Natàlia Enguix destacava que “totes i tots ací coincidim en que volem altra manera de fer politica, dins d’un projecte que enten que fer politica es preocuparte pel dia a dia dels veins i veines i perque el teu poble estiga el millor possible”. Jordi Vila coincidia també en apuntar que “ens avala la gestio municipal, estavem en grans partits però hem demostrat que allo que ens importa son les persones”, concloïa.