Pàgines

dimecres, 22 de març del 2023

Ens Uneix presentarà candidatura a les eleccions municipals d’A¡elo de Malferit

La formació política Ens Uneix ha anunciat hui la seua intenció de presentar candidatura a les eleccions municipals d’Aielo de Malferit de maig de 2023. “Des d’Ens Uneix volem contribuir a acabar amb l’enfrontament polític i social que viu Aielo de Malferit des de fa massa temps”, han assenyalar des de la direcció d’Ens Uneix.

 

Les mateixes fonts han exposat que la decisió s’ha pres després que un grup de persones independents i amb una dilatada experiència en el món associatiu i en la política local hagen analitzat la situació política del seu municipi. “Anem a presentar una candidatura amb vocació de govern i sobretot que buscarà concòrdia entre la ciutadania d’Aielo de Malferit. Tota aquella gent disposada a treballar pel seu poble des del municipalisme té la porta oberta”.

 

L’objectiu de la candidatura d’Aielo de Malferit Ens Uneix, segons les persones que la impulsen, és “rellançar Aielo de Malferit seguint les polítiques d’èxit que s’estant portant a terme en Ontinyent” per part del Govern liderat per Jorge Rodríguez. “Són un espill al qual mirar-nos. La ciutat d’Ontinyent ha experimentat una gran transformació en l’última dècada, generant il.lusió i autoestima entre la ciutadania, mentre que Aielo de Malferit necessita canviar la dinàmica actual d’estancament i desil.lusió que estem patint. Volem que com en Ontinyent cada vegada més empreses i gent trie la nostra localitat per viure i això sols serà possible amb un govern que imite les polítiques i la gestió que s’està duent a terme Jorge Rodríguez i el seu equip a la capital de la comarca”, han afegit.

 

 

Des d’Ens Uneix han agraït la confiança dipositada en la seua formació política i han avançat que en breu es presentarà oficialment l’agrupació d’Aielo Ens Uneix. Les mateixes fonts expliquen que s’està treballant en la configuració de candidatures en municipis com ara l’Olleria, Agullent o Fontanars dels Alforins, entre d’altres, amb l’objectiu de seguir sent la força política decisiva i majoritària a la Vall d’Albaida.