Pàgines

dimarts, 8 d’octubre del 2019

Joan Sanchis traslladarà a la Diputació les demandes de Beniatjar sobre la CV-622


El diputat comarcal per La Vall Ens Uneix a la Diputació de València, Joan Sanchis, traslladarà a la corporació valenciana les demandes del municipi de Beniatjar sobre la necessitat de millora de la carretera CV-622. Segons explicava al diputat l’alcalde de la localitat, Francisco Giner, esta carretera, el manteniment de la qual depèn de la Diputació, es troba en mal estat i requereix d’una intervenció per adequar-la. La via, que comunica esta localitat amb La Pobla del Duc, es molt utilitzada en ser també l’accés a la cooperativa on nombrosos agricultors de la comarca porten els seus productes.

La reunió entre el diputat comarcal i l’alcalde de Beniatjar forma part de la ronda d’encontres encetada per Joan Sanchis amb els diferents alcaldes i alcaldesses de la comarca, als quals convidava recentment a trobar-se de manera individual per replegar les seues inquietuds i necessitats, i així poder traslladar-les a la Diputació de València.

El representant de La Vall Ens Uneix a la Diputació incidia en què “ja vam dir que anàvem a treballar per aconseguir les inversions de la institució provincial que necessiten els nostres municipis i els pertoquen, i poder treballar colze a colze amb els alcaldes i alcaldesses per aconseguir-ho és un orgull i un honor”, manifestava.