Pàgines

dijous, 17 d’octubre del 2019

La Vall Ens Uneix demana a la Diputació que es pronuncie sobre la demora en el desdoblament de la CV-60


La Vall Ens Uneix ha presentat una moció al ple de la Diputació de València per tal que la corporació valenciana es pronuncie sobre la demora en el desdoblament de la carretera CV-60 al seu pas pel terme de l’Olleria, i demane a la Generalitat Valenciana el compliment de l’acord signat fa més d’una dècada amb el Ministeri de Foment. El diputat comarcal per La Vall Ens Uneix, Joan Sanchis, ha recordat que va ser en 2005 quan Generalitat i Ministeri van signar un acord pel qual Foment es feia càrrec d'acabar l'autovia central (A 7/CV-40) i el Consell l’autovia CV-60, en un doble tram de 20 quilòmetres entre Terrateig i l’Olleria.

Joan Sanchis explica que 14 anys després, "la Generalitat continua sense donar compliment a aquest conveni, que s'ha convertit en una reivindicació històrica de la Mancomunitat de Municipis, dels 34 pobles de la comarca i dels diferents agents econòmics i socials. Desdoblar la CV-60 és una necessitat per al desenvolupament i creixement econòmic dels nostres pobles i ciutats i les seues indústries i també per raons de seguretat, ja que és una carretera on es registren molts accidents de trànsit”.

El diputat de La Vall Ens Uneix assenyala que en la moció que es presenta a la Diputació es demana que aquesta reclame a la Generalitat que consigne en els pressupostos de 2020 la dotació econòmica que siga necessària perquè es duga endavant esta obra, “una obra que no pot seguir més temps en l’oblit perquè molt necessària per al futur econòmic de la nostra comarca i també per a la seguretat dels nostres veïns, veïnes i turistes que ens visiten”, concloïa.