Pàgines

dijous, 24 d’octubre de 2019

La Vall Ens Uneix culmina la creació de la seua estructura orgànica amb una Assemblea General a Ontinyent


La Vall Ens Uneix culminarà aquest dissabte 26 d’octubre la creació de la seua estructura orgànica amb una Assemblea General que servirà per triar Secretari General i constituir la primera Executiva Comarcal del partit, que passarà a ser el màxim òrgan de la formació comarcalista. L’acte tindrà lloc al Restaurant Casa Seguí d’Ontinyent, i anirà precedit a les 9:30 hores d’un esmorzar de germanor per a militants i simpatitzants de la formació que encapçala Jorge Rodríguez.

Esta jornada arriba després de la celebració el passat divendres de les executives locals dels municipis on el partit compta amb representació als ajuntaments, i que servien per designar al front de les secretaries generals locals a Natalia Enguix (Ontinyent), Jordi Vila (Palomar), Fani Mollà (Bufali) i Àlvaro Espí (Benissoda).

Des de La Vall Ens Uneix s’ha destacat que aquest partit és ara mateix l’única veu de la comarca a les institucions, posant de relleu el treball que està duent a terme el diputat comarcal Joan Sanchis, que està reunint-se als alcaldes i alcaldesses de la Vall d’Albaida per conèixer les seues necessitats, i fer arribar al plenari de la Diputació de València les inquietuds i demandes de la comarca. Igualment, s'ha animat a totes les persones que ho desitgen a sumar-se al projecte d’un partit “independent, transversal i amb clara vocació comarcalista, allunyada de les formes dels vells partits, i propera als problemes reals del dia a dia de les persones”, manifestaven.