Pàgines

divendres, 18 d’octubre de 2019

Natalia Enguix és la primera Secretària General de l’agrupació d’Ontinyent de La Vall Ens Uneix

Natalia Enguix Martínez, 1ª tinent d’alcalde de l’Ajuntament d’Ontinyent per La Vall Ens Uneix, és ja la primera Secretària General de l’agrupació ontinyentina del partit liderat per Jorge Rodríguez. La seu de la formació, al nº 75 de l’Avinguda Almaig, acollia aquest divendres les eleccions de la Secretaria General i la constitució de la que serà la primera Executiva Local del partit, que, avançava Enguix, “treballarà per atendre els problemes reals de les persones i del seu dia a dia, des de la nova forma de fer política que demana una ciutadania cansada de les formes dels partits vells, com es va demostrar a les urnes d’Ontinyent en les últimes eleccions municipals. El nostre és un projecte diferent, il·lusionant, transversal, independent i marcadament comarcalista”, manifestava.

Tal com es va avançar, l’elecció de la Secretari General es feia mitjançant un sistema de primàries obertes a través del vot individual i secret dels i les militants de l’agrupació. Enguix era l’única persona en presentar-se al càrrec, comptant amb el recolzament unànime dels i les assistents. Una volta elegida, la Secretària General presentava la seua Executiva, que tal com es va avançar es paritària. Així, junt a Enguix, conformen la Comissió Executiva Local altres 8 persones: Pepe Gandia com a President; Juan Pablo Úbeda com a vicesecretari 1er d’innovació i sectors productius; Sayo Gandia com a vicesecretària 2ª de relacions institucionals; María Cortés com a Secretària d’Organització; Enrique Bataller com a Secretari d’Acció Electoral i Xarxes Socials; Ana Piera com a Secretària d’Igualtat i Participació Ciutadana; Óscar Borrell com a Secretari d’Educació i Formació; i Melani Revert com a Secretària de Joventut i Dinamització. A més, estaran com a membres nats al Consell Institucional els regidors i regidores de l’Ajuntament.

Natalia Enguix manifestava assumir el càrrec “amb molta il·lusió i ganes de treballar” i incidia en què “som el partit que més i millor representa a Ontinyent i La Vall d’Albaida. Una representació avalada per les urnes i que queda palesa de manera molt important amb la presència que tenim a la Diputació de València amb el nostre diputat Joan Sanchis, que va dur els interessos d’Ontinyent i els pobles de la nostra comarca al cap i casal”, destacava.  La constitució dels òrgans del partit es reprendran dissabte 26 d’octubre, jornada en la qual tindrà lloc un esmorzar d’amics i amigues de La Vall ens Uneix i posteriorment tindrà lloc la constitució de l’Assemblea General, que passarà a ser el màxim òrgan de la formació comarcalista.