Pàgines

dijous, 20 d’abril del 2023

Ontinyent Ens Uneix presenta una llista que combina renovació i experiència per continuar fent avançar la ciutat

 


L’agrupació local d’Ontinyent Ens Uneix aprovava aquest dijous en assemblea extraordinària la llista electoral que acompanyarà l’alcalde Jorge Rodríguez en la seua candidatura a les eleccions municipals del proper 28 de maig. Una llista “que combina renovació i experiència, i que parteix amb l’aval de la bona gestió d’estos anys”. L’alcalde destacava que “amb aquest candidatura renovem la il·lusió, i amb l’energia de sempre, continuarem transformant i fent avançar la ciutat cap al futur entre totes i tots”, explicava el cap de llista d’Ontinyent Ens Uneix.

 

Una llista que en paraules de Jorge Rodríguez, "és la que millor representa a la ciutadania d’Ontinyent i als diferents sectors de la ciutat.  Hem aconseguit conformar una candidatura de persones amb una gran capacitat de treball, per a poder continuar els projectes encetats i iniciar de nous”. L’Alcalde tenia paraules d’agraïment per la tasca dels regidors que finalitzen etapa al projecte, amb especials paraules cap a Manuel Cuesta, Virtudes González i José Rafael Sanchis, “que han aportat durant anys el millor d’ells”, i donava la benvinguda a les noves incorporacions: Mª José Alhambra, Inma López, Begoña Muñoz, Raúl Mollà i Alfonso Soler, “persones joves, preparades i amb una reconeguda trajectòria social i professional. Totes i tots tenen com a denominador comú un gran potencial com a regidores i regidors i una gran estima per Ontinyent”.

 

Així, la llista d’Ontinyent ens Uneix que encapçala Jorge Rodríguez tindrà com a número 2 a Natàlia Enguix; 3 a Óscar Borrell; 4 a Sayo Gandia; 5 a Pablo Úbeda; 6 Àngels Muñoz; 7 Alejandro Borrell; 8 Paula Soler i 9 Jordi Vallés. Al 10 estarà Mª Jose Alhambra; 11 Ferran Gandia; 12 Inma Lopez; 13 Begoña Muñoz; 14 José Antonio Calabuig Oviedo i 15 Raül Mollà. Els llocs 16 a 21 els ocuparan per aquest ordre  Inma Ibañez, Alfonso Soler, Katty Ushiña, Pepe Gandia, Anna Mengual i tanca la llista Rafa Tortosa, primer alcalde d'Ontinyent des de la restauració de la democràcia.