Pàgines

dilluns, 24 d’abril del 2023

Jorge Rodríguez presenta la candidata Dora Nácher com la primera alcaldessa d’Atzeneta d’Albaida

 


El Secretari General d’Ens Uneix i alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha donat suport a la candidatura d’Atzeneta Ens Uneix, “una candidatura il·lusionant, solvent i amb capacitat de generar consensos”, encapçalada per Dona Nacher, primera dona en optar a l’alcaldia del municipi. Jorge Rodríguez encapçalava el passat divendres un nombrós grup de membres del partit de dins i fora de la comarca que assistien a la presentació pública de la candidatura d’Atzeneta Ens Uneix a les properes eleccions municipals del 28-M.

 

Jorge Rodríguez donava la benvinguda “a un grup solvent com el que lidera Dora Nacher, un equip que aportarà il·lusió, capacitat de generar consensos, ganes de treballar i d’ajudar a la ciutadania. Hui donem altre pas endavant en l’objectiu de consolidar Ens Uneix com la veu de la comarca a les institucions, de la defensa dels interesos de La Vall d’Albaida sense més obediència que a la nostra ciutadania, amb l’objectiu clar de millorar la vida de la nostra gent”.

 

Dora Nacher, educadora infantil durant més de 30 anys, es definia com “una persona molt del seu poble”, i explicava que el programa electoral d’Atzeneta Ens Uneix s’articularà en 4 grans eixos: Urbanisme, treball, indústria i serveis municipals; Medi natural i promoció del Turisme; Benestar de les persones; i Cultura, festes i tradicions. Nacher destacava que el d’Atzeneta Ens Uneix “és un projecte dinàmic i molt participatiu, per aconseguir un poble cada volta més agradable per a viure, partint dels xicotets detalls i projectes que milloren el dia a dia de les persones”.

 

La diputada provincial de Ens Uneix i primera tinent d’alcalde d’Ontinyent, Natàlia Enguix, es mostrava “més que orgullosa, emocionada” pel fet que la primera alcaldessa de la història d’Atzeneta d’Albaida puga ser una persona com Dora Nacher, “una dona valenta, compromesa i alegre. Dora s’estima Atzenta com ningú i el poble d’Atzeneta està amb Dora, que encapçala un equip amb il·lusió, ganes i orgull de poble”.  Enguix s’adreçava a la resta d’homes i dones que es presenten a les eleccions, de municipis com Benissoda, Albaida, Palomar, Muro d’Alcoi, Benicolet, Bufali, Beniatjar i Ontinyent, per remarcar-los que “sou la força d’uns pobles que han demostrat que volen tindre les mans lliures per seguir millorant la vida de la seua gent. Gràcies i a continuar amb esta força fins el proper dia 28 de maig”, concloïa.