Pàgines

dilluns, 17 d’abril del 2023

Jorge Rodríguez incorpora a la candidatura d’Ens Uneix a l’expresidenta de Comerç IN Mª José Alhambra i a la professional del turisme Inma López

 


L’Alcalde d’Ontinyent i candidat a la reelecció per Ontinyent Ens Uneix ha incorporat a la candidatura que es presentarà a les eleccions municipals de 2023 a dues dones: l’ex presidenta de Comerç IN María José Alhambra i a la professional del turisme Inma López. Totes dues són treballadores autònomes, estan al front del seus propis negocis des de fa anys i ocuparan llocs d’eixida en la candidatura d’Ontinyent Ens Uneix. Alhambra anirà en el lloc número 10 de la llista i Inma López, en el 12. El govern de la Vall Ens Uneix a Ontinyent disposa de 17 regidors i regidores dels 21 de la corporació.

 

“Són dues dones emprenedores, formades i amb una carrera professional sòlida que ara volen dedicar part del seu temps a treballar per la seua ciutat”, han exposat des d’Ontinyent Ens Uneix. Les mateixes fonts han volgut agrair la predisposició d’ambdues a participar del projecte que lidera Jorge Rodríguez i que situen aquestes incorporacions en un procés de renovació i de reforçament de la candidatura de cara a les eleccions municipals del 28 de maig. Les dues incorporacions van ser presentades a l’assemblea d’Ontinyent Ens Uneix celebrada esta setmana. Està previst que la candidatura completa s’aprove el proper dijous, en una assemblea extraordinària del partit comarcalista a la seu de l’avinguda Almaig.

 

Maria José Alhambra, de 52 anys, va estudiar Formació Professional de la branca administrativa i compta amb formació en comerç i atenció al client. La seua tasca professional s'ha centrat en el sector serveis. Des de 2005 es sòcia de la franquícia de roba “Mayoral" a Ontinyent. Vinculada des de 2008 a l'Associació Comerç IN, durant aquest temps ha exercit diversos càrrecs a lentitat com secretària, vocal i presidenta. Actualment, ocupa el càrrec de vicepresidenta.


A Maria José Alhambra, casada i mare d’un fill i una filla, li apassiona ajudar als demés perquè entén que "si totes i tots fem i aportem, podem millorar qualsevol aspecte de la societat i també de la nostra vida". Baix aquest prisma se suma al projecte d’Ontinyent Ens Uneix perquè, entre altres coses, “soc una apassionada d’Ontinyent, i Ens Uneix és el partit que millor defensa els interessos d’Ontinyent i més s’assembla a la gent d’Ontinyent” 

 

Per la seua part, Imma López, de 44 anys, està casada i té dos fills, va fundar i gestiona la seua pròpia agència de viatges ubicada al carrer Dos de Maig. Va estudiar el grau superior de Formació Professional dAdministració i ha treballat molts anys com administrativa a una empresa local. López també ha format part del grup BNI Conquista dOntinyent on reconeix que "ha aprés noves formes de treballar”, ha destacat.


Fins ara no ha estat vinculada a la política, però se suma al projecte d
Ontinyent Ens Uneix perquè considera que és un grup que treballa pel poble dOntinyent. En aquest sentit, "vull sumar-me per treballar pel benestar dels seus habitants i fer un Ontinyent millor si cap", exposa López.