Pàgines

dimecres, 26 d’abril del 2023

Jorge Rodríguez replega propostes de més de 60 associacions de l’àmbit socio-sanitari i cultural per seguir millorant la ciutat

 


L’alcalde d’Ontinyent i candidat d’Ontinyent Ens Uneix, Jorge Rodríguez, replegava en la vesprada i nit d’aquest dimarts les impressions i propostes de més de 60 associacions de l’àmbit socio-sanitari i cultural per seguir millorant la ciutat.

 

Jorge Rodríguez es reunia en primer lloc a la seu d’Ens Uneix amb les associacions socio-sanitàries, acompanyat per les regidores i membres de la llista electoral Sayo Gandia i Paula Soler. Posteriorment, al pati exterior de la Sala Gomis, es reunia amb les entitats vinculades al sector de la cultura, festes i tradicions, acompanyat en esta ocasió pels també regidors i membres de la candidatura a les properes eleccions municipals Àngels Muñoz, Àlex Borrell, Ferran Gandia i José Antonio Calabuig Oviedo.

 

El cap de llista d’Ontinyent Ens Uneix destacava la importància “d’escoltar a les persones per poder despres presentar el programa electoral que més i millor atenga les seus il·lusions i anhels. Tot i que al llarg de tota la legislatura hem mantés un contacte directe amb les associacions, hui hem volgut juntar el sector sòcio-sanitari i el cultural i festiu per arreplegar les seues propostes de primera mà per afegir-les, enriquir-les, fer-les nostres i incloure-les al nostre programa, on de segur moltes de les persones assistents a estes reunions veuran reflectides i sentiran com a pròpies les idees i propostes que plantejarem”, avançava.