Pàgines

dimecres, 13 de desembre del 2023

Bufali Ens Uneix es felicita perquè la Diputació millore la seguretat del pont d’accés al municipi

 


 

Bufali ens Uneix s’ha felicitat perquè la Diputació de València haja publicat la licitació del projecte de construcció d’una via  a la CV-369 per poder accedir al cementeri de la localitat a peu. L’alcaldessa de Bufali, Fani Mollá, ha valorat molt positivament la confirmació per part de la Diputació la publicació d’aquesta licitació que permetrà aconseguir “una reivindicació històrica dels veïns i veïnes de la localitat”.

 

Mollà destacava que “des que vam accedir a l’alcaldia en 2015 vam començar a reclamar la necessitat de millorar la seguretat entre el nucli urbà i el cementeri municipal” i després de molt de treball “Per fi, és una realitat. Açò ha sigut possible gràcies al treball que des d’Ens Uneix amb l’anterior diputat, Joan Sanchis i l’actual diputada i vicepresidenta primera, Natàlia Enguix, han aconseguit” perquè en paraules de Mollà “van creure, des del principi, que aquesta reclamació era important i han treballat per fer-ho possible”.

 

D’altra banda, la vicepresidenta primera de la Diputació de València i diputada d’Ens Uneix per la Vall d’Albaida explicava que “quan vam accedir al Govern de la Diputació de València, des d’Ens Uneix teníem clar que ho fèiem per a millorar la vida dels nostres veïns i veïnes. Aquesta licitació és una mostra més de com ser decisius a la Diputació de València millora la vida de la nostra gent”.

 

Així i segons anunciava aquest dimarts la institució provincial, s’intervindrà en la CV-639 a Bufali per a millorar el seu traçat actual, creant un itinerari per als vianants que connecte el nucli urbà del poble amb el cementiri municipal, millorant la seguretat del trajecte.

 

Per a això, la via haurà de travessar la línia de ferrocarril Alcoi-Xàtiva mitjançant l'ampliació de l'actual estructura o mitjançant la construcció d'una nova passarel·la per als vianants. Així mateix, l’actuació inclourà la millora de l'actual estructura per a reforçar les seues condicions de seguretat.