Pàgines

dimarts, 26 de setembre del 2023

Ens Uneix proposa que Compromís i PP es repartisquen dos anys cadascú la presidència de la Mancomunitat de Municipis de La Vall d’Albaida

 


Ens Uneix ha proposat que Compromís i PP es repartisquen dos anys cadascú la presidència de la Mancomunitat de Municipis de La Vall d’Albaida. La formació comarcalista, que ha anunciat el seu suport a la candidatura d’Alejandro Quilis (Compromís) per presidir l’entitat, planteja a més una junta de govern de consens on estiguen presents tots els partits representats en la Mancomunitat.

 

Després de conèixer el contingut del comunicat fet públic aquest dimarts per Compromís, Ens Uneix ha anunciat que el d’aquesta formació “és un plantejament en el que coincidim en aspectes claus com la necessitat de comptar amb un equip tècnic estable per millorar la gestió, i establir una fulla de ruta prioritària on es revisen els estatuts per garantir una representativitat millor proporcionada per als municipis”.

 

Des d’Ens Uneix es demana a totes les parts “una actitud generosa”, compartit 2 anys la presidència Compromís i el Partit Popular, com a força amb major quantitat de consellers en l’entitat comarcal, per tal d’afavorir que el nou govern ixca endavant per unanimitat. Igualment, es planteja una Junta de Govern on totes les forces estiguen representades, amb Compromís a la presidència, una vicepresidència primera per al Partit Popular, una segona per a Ens Uneix i una tercera per a PSPV-PSOE. La composició de la Junta de Govern proposada per Ens Uneix comptaria amb 13 membres, incloent Partit Popular (4), Compromís (3, incloent al President), Ens Uneix (3) i PSPV-PSOE (3).

 

La formació comarcalista fa una crida a “traure endavant amb l’esforç de totes les parts un consens per eliminar el debat partidista de la Mancomunitat de Municipis, i poder centrar la gestió d’aquesta en l’objectiu per al qual va ser creada, que és prioritzar la prestació de serveis als municipis de la comarca i els seus habitants”.