Pàgines

dijous, 24 d’agost del 2023

Natàlia Enguix: “la celeritat en la represa de les obres de l’hospital demostra la capacitat d’influència d’Ens Uneix”

 


La Vicepresidenta 1ª de la Diputació per Ens Uneix i Secretària General de la formació a Ontinyent, Natàlia Enguix, ha destacat que la celeritat en la represa de les obres de l’hospital “demostra la capacitat d’influència d’Ens Uneix, i mostra el benefici que suposa per a la ciutat tenir una bona relació amb la Generalitat Valenciana”. Enguix realitzava estes declaracions després d’haver-se confirmat a l’Ajuntament per part de la Conselleria de Sanitat la data de la represa de les obres el proper 4 de setembre, donant-se així compliment a la paraula donada pel president Carlos Mazón a l’alcalde Jorge Rodríguez en la seua recent visita a Ontinyent.

 

Natàlia Enguix posava de relleu que “tot i estar en agost, el Consell Jurídic Consultiu (CJC) s’ha reunit en sessió extraordinària exclusivament per tractar aquest assumpte i desbloquejar la situació, i en menys de dues setmanes es reprendran les obres. La nostra capacitat de negociació i d’influència acaba traduint-se en beneficis directes per a la ciutadania en assumptes tan importants com aquest. Per fer possible que tingam un hospital com cal eren necessàries noves inversions importants, com els 3’7 milions d’euros que permetran equipar adequadament la resonància magnètica, i en breu es desbloquejaran licitacions per més de 5 milions d’euros per a altres millores”, manifestava.

 

La Vicepresidenta 1ª de la Diputació agraïa al President de la Generalitat “que no li haja tremolat el pols per destinar els diners que calen a estes necessitats reals dels nostres pobles en matèria sanitària”, i al Conseller de Sanitat Marciano Gómez “el treball fet perquè la reactivació de les obres siga en molt breu una realitat, i la bona comunicació sobre com s’estan fent les coses. Quan l’anterior govern autonòmic va paralitzar les obres no va donar cap explicació a l’Ajuntament, i ara està sent tot molt diferent. Per a qui no li quede clar, aquest era i és el nostre preu per als pactes: que s’atenga com correspon als nostres pobles i es beneficie a la ciutadania”, concloïa.