Pàgines

dimarts, 19 de juliol del 2022

La Diputació demanarà explicacions a Sanitat pel tancament de Medicina Interna a Ontinyent a instància de la Vall ens Uneix

 

La Diputació de Valencià, a instàncies de la Vall Ens Uneix, demanarà explicacions a la Conselleria de Sanitat pel tancament de la planta de Medicina Interna de l’Hospital d’Ontinyent.


La moció defensada pel diputat per Ontinyent, Joan Sanchis, aquest dimarts, comptava amb els vots favorables de la resta de grups polítics (PP, Ciudadanos i Compromís). El PSOE, per la seua banda, es quedava sol en el seu vot en contra de la reobertura de la planta de Medicina Interna de l’Hospital d’Ontinyent.

Així, a la finalització del plenari el diputat de la Vall Ens Uneix, Joan Sanchis, agraïa als grups el seu suport a la moció i mostrava la seua estupefacció perquè "el PSOE haja tornat a posar per davant sigles polítiques a la ciutadania de la Vall d’Albaida i també de la Costera, la Canal i la Ribera Alta". La moció que hui proposava la Vall ens Uneix tenia com objectiu "defensar la necessitat que els i les habitants de la Vall d’Albaida tingueren el servei que es mereixen i també perquè al reobrir es descongestionaria el servei d’urgències de l’Hospital Lluís Alcanyís". Un servei que, segons denunciava Sanchis, ja està notant els efectes. "Són moltes persones usuàries que ja estan anant directament a l’Hospital Lluís Alcanyís, col·lapsant  el servei d’urgències d’aquest hospital perquè saben que en Ontinyent la planta està tancada", assenyalava durant el plenari Sanchis.

 El diputat incidia en què en aquest plenari ha quedat demostrat que la Vall Ens Uneix "és l'única veu que defensa els interessos de la ciutadania d’Ontinyent, perquè som els qui portem a la Diputació la veu de la comarca. No ens devem a cap sigla política sinó a la nostra gent". Sanchis remarcava que "en el plenari de la Diputació ha quedat demostrat que les necessitats i les  reivindicacions de la Vall d’Albaida ara s’escolten. Ho vam dir a l’inici de la legislatura i ho mantenim: venim a defensar i donar veu als pobles de la Vall d’Albaida".