Pàgines

dilluns, 4 d’octubre del 2021

La Vall Ens Uneix adapta la seua imatge de marca per facilitar la seua expansió


"Una nova imatge neta, clara i forta, per sumar a qui vullga treballar pel seu municipi com ho fem a Ontinyent i als municipis de la Vall d'Albaida on governem”. Així definia el Secretari General de La Vall Ens Uneix, Jorge Rodríguez, l'adaptació de la imatge i el nom, que passa a ser "Ens Uneix", denominació a la qual s'incorpora la identitat geogràfica de cada territori. La marca es presentava aquest dissabte a l’assemblea local i comarcal del partit. L’acte, que tenia lloc a l’edifici de la Societat de Festers d’Ontinyent, reunia prop d’un centenar de persones de més d'una decena de localitats per iniciar el nou curs polític.

 

Jorge Rodríguez destacava que “tot i les dificultats que han presentat estos quasi 2 anys de pandèmia, hem seguit fent gestions per sumar gent al projecte. El Palomar, Bufali, Benicolet, Benissoda, Montaverner, Atzeneta d'Albaida o l’Olleria ja ho han fet, i amb el nou nom podrem sumar també gent d’altres comarques que han mostrat interès en fer-ho”, assenyalava. El Secretari General de la formació recordava que “sóm el partit més repesentatiu de La Vall d’Albaida en presència en institucions", i animava las i les presents “a contribuir a sumar gent disposada a treballar pels seus pobles des d’una altra manera de fer política, gent honrada, treballadora i solvent per gestionar la realitat dels pobles. Queda molt de temps per a les eleccions però també molt de treball per fer”, manifestava.

 


La nova imatge ha estat dissenyada en colors roig i verd per l’ontinyentí Àngel Alberca, qui la definia com "una composició contemporània d’aspecte net i elegant, que transmet alhora energia, serenitat i proximitat, atemporal i més enllà de tendències". A més s'inclou un espai rectangular per personalitzar la imatge al municipi que corresponga, de manera que el nom no perd l'ubicació geogràfica per mantenir el caràcter local i comarcal. El nou disseny començarà a aplicar-se progresivament a tots els elements de comunicació del partit.

 

Abans de la presentació de la nova imatge, la Secretària General de l’agrupació local d’Ontinyent, Natàlia Enguix, donava la benvinguda als i les presents, destacant el simbolisme del primer acte presencial des d’abans de la pandèmia de la formació, que sols havia pogut fer una assemblea telemàtica en 2020. Enguix posava de relleu el retorn de l’activitat “Dissabtes a la seu" a Ontinyent, amb tallers i cursos, i avançava la preparació d’una programació més ampla d’activitats per a la resta de l’any que es presentarà en breu. 

 

El Secretari d’Organització del partit, Jordi Vila, també parlava de la imatge en destacar que “després de la premura que vam tenir per posar en marxa al seu dia La Vall Ens Uneix, ara, amb més estabilitat, adoptem un nom i una imatge que pot acollir a totes i tots des de la unió. Unió en defensa del municipalisme, amb un partit obert a totes les persones honrades que vullguen treballar pels seus pobles i ciutats dins i ara també fora de la comarca”, manifestava.

 

En l’acte també intervenia el diputat comarcal Joan Sanchis, qui repasava alguns aspectes del treball que el grup de La Vall Ens Uneix a la Diputació de València ha vingut duent a terme des de l’inici de la legislatura a València. En aquest sentit, feia alusió a qüestions tan variades com l’ampliació de la dotació econòmica del Fons de Cooperació Municipal; la creació d’una oficina comarcal de la Diputació de València a Ontinyent; el suport a les festes de Moros i Cristians en la defensa de l’ús de la pòlvora; la reclamació de la transferència del tren Xàtiva-Ontinyent-Alcoi a la Generalitat Valenciana; o la insistència en la reivindicació del desdoblament de la carretera CV-60. Sanchis recordava que el grup de La Vall Ens Uneix a la Diputació "està obert a la defensa d'aquelles reivindicacions que se’ns faça arribar des dels nostres pobles".