Pàgines

divendres, 27 de novembre del 2020

La Vall Ens Uneix es felicita perquè la Conselleria “haja pres exemple” de la campanya de xecs consum d’Ontinyent

La Vall Ens Uneix s’ha felicitat perquè la Conselleria d’Economia “haja pres exemple” de la campanya de xecs consum “Tornem Junts” posada en marxa a Ontinyent fa 5 mesos per incentivar el consum al comerç urbà mitjançant bons de consum. Amb aquest mateix objectiu, el conseller d’Economia, Rafa Climent, anunciava ahir a les Corts Valencianes una nova línia d’ajudes per import de 10 milions d’euros, cofinançada al 50% per la Direcció General de Comerç i els ajuntaments valencians, que s’aprovarà en breu via decret.

 

Des de La Vall Ens Uneix, el també regidor de Promoció Econòmica d’Ontinyent Pablo Úbeda, mostrava la satisfacció del seu grup ja que “Ontinyent torna a marcar el camí, en aquesta ocasió amb una campanya que ha estat un èxit a les dues primeres fases, on s’ha posat en circulació xecs per valor d’un milió d'euros i que ara obri una tercera. Esperem que la campanya de la Generalitat es concrete i es pose en marxa el més ràpidament possible, i que l’acceptació siga tan alta com la que hem tingut amb la nostra iniciativa local a Ontinyent”, manifestava.

 

Pablo Úbeda ha destacat la importància del suport al sector del comerç i l’hostaleria davant els efectes de la crisi de la Covid-19, i la plasmació de mesures de suport que ha reclamat en aquest sentit La Vall Ens Uneix a la Generalitat Valenciana. Una demanda que es plasmava a la moció presentada pel diputat de la formació comarcalista a la Diputació de València, Joan Sanchis, i també pel propi Pablo Úbeda al ple de l’Ajuntament d’Ontinyent d’aquest dijous.

 

A la moció s’exposa que el projecte de pressupost autonòmic per a 2021 “augmenta la partida per a la indústria, però s'oblida del sector del comerç i l'hostaleria”, com es constata en el fet què sols contempla un increment del 0,8% respecte del 2020 per al pressupost destinat al foment del comerç, “quan aquest representant el 13% del PIB autonòmic i suposa més de 210.000 llocs de treball directes", destacava.

 

Úbeda lamentava que al ple del passat dijous Compromís per Ontinyent no recolzara la iniciativa “i tot per no haver de reclamar davant un Conseller del seu partit una reivindicació legítima i justificada del sector del comerç i l’hostaleria, que necessiten un major suport per part de les grans administracions en moments tan delicats com els que vivim”, manifestava.