Pàgines

dilluns, 11 de novembre del 2019

Joan Sanchis visita Atzeneta d'Albaida per replegar les necessitats del municipi i traslladar-les a la Diputació


El diputat comarcal per La Vall Ens Uneix a la Diputació de València, Joan Sanchis, ha visitat la localitat d’Atzeneta d’Albaida per tal de replegar les necessitats del municipi i traslladar-les a la corporació valenciana. A tal efecte, Sanchis es reunia amb l'alcalde del municipi, José Descals, amb qui visitava diverses infrastructures on es planteja actuar per fer millores amb ajuda de la Diputació.

La reunió forma part de la ronda d’encontres encetada per Joan Sanchis amb els diferents alcaldes i alcaldesses de la comarca, que a les últimes setmanes ha servit al diputat de La Vall Ens Uneix per replegar les inquietuds i necessitats dels municipis de Benissoda, l’Olleria, Montaverner, Beniatjar i ara Atzeneta d’Albaida.

Per altra banda, Joan Sanchis es desplaçava també estos dies fins Benissoda, per tal d’assistir a l'activitat municipal "Xikifest” organitzada per l’Ajuntament i coordinada pel regidor de La Vall Ens Uneuix en esta localitat, Àlvaro Espí, que oferia música, tallers dirigits, jocs o música enfocada principalment als escolars.

Joan Sanchis destacava que “creem en La Vall d'Albaida i en el seu futur, som l’únic partit comarcalista i anem a seguir treballant per sumar esforços front aquells i aquelles que només miren a la comarca quan poden aprofitar-la per als seus interessos”, manifestava.