Pàgines

divendres, 7 de juny del 2024

Ens Uneix i Units per Carcaixent estudien vies de col·laboració per al futur

 


La vicepresidenta 1ª de la Diputació de València i portaveu d’Ens Uneix a la corporació valenciana, Natàlia Enguix, rebia esta setmana una representació de regidores i regidors de la formació Units per Carcaixent, encapçalats per Ana Calatayud, portaveu del seu grup municipal.

 

Natàlia Enguix manifestava que “”hem explicat a les regidores i regidors de Carcaixent les possibilitats que ofereix la Diputació de València per donar suport a les iniciatives de tots els ajuntaments de la província. Des de la vessant política, hem intercanviat impressions sobre allò que ens uneix a ambdúes formacions, que és el treball per les persones que habiten als nostres municipis, posant-les per davant de tot i anant més enllà de divisions ideològiques”.

 

Ana Calatayud explicava que “ha estat una reunió molt productiva on hem parlat de necessitats que considerem prioritàries per a Carcaixent, parlant d’algunes propostes que tenim i que traslladarem a l’equip de govern de Carcaixent en aspectes com l’ús dels fons del Pla Obert de la Diputació. També hem comptat amb l’assessorament d’Ens Uneix per marcar estratègies de futur a seguir en l’àmbit de la política local. Hem parlat de diverses possibilitats que tenim de col·laboració en el futur, ha estat una reunió satisfactòria”, remarcava.