Pàgines

dimarts, 8 de març del 2022

El diputat Joan Sanchis visita El Palomar en la IX Trobada de Dones de 6 municipis de la comarca

El diputat provincial per La Vall Ens Uneix a la Diputació de València, Joan Sanchis, visitava aquest diumenge el municipi de El Palomar coincidint amb la IX Trobada de Dones a la que participen 6 municipis de la comarca (El Palomar, Atzeneta d’Albaida, Bèlgida, Benissoda, Bufali i Carrícola). L’alcalde de la localitat, el també Secretari d’Organització de La Vall Ens Uneix, Jordi Vila, agraïa a Sanchis la visita i l’interés per les activitats que organitzen els municipis de La Vall d’Albaida.

L’acte central de la trobada, previst inicialment a l’Avinguda de València, tenia lloc finalment al frontó cobert de El Palomar degut a la pluja registrada, que no va impedir l’assistència d’al voltant de 500 dones dels municipis participants.  L’esmorzar servit era elaborat per voluntaris d’estes localitats, fent-se també una degustació de dolços tradicionals elaborats pel poble amfitrió. Com és tradicional, el municipi que acull la trobada també lliurava un detall a les asistents de la resta de municipis participants.

Esta edició de la trobada, que suposa la represa d’una activitat que s’havia interromput durant la pandèmia, també incloïa la lectura d’un manifest on es tenia un record per a les xiquetes i les dones ucraïneses que pateixen els efectes de la invasió russa. Les assistents eren emplaçades a la trobada del proper any al municipi de Benissoda.