Pàgines

dilluns, 30 de desembre del 2019

La Vall ens Uneix recolza els pressupostos de la Diputació de València per a 2020 perquè estan “en la línia iniciada en 2015“


El diputat de la Vall Ens Uneix, Joan Sanchis, ha donat un “vot de confiança“ al govern de la Diputació de València en recolzar els comptes provincials per a l’any vinent en la sessió celebrada en el matí de hui. Sanchis, en representació de la comarca de la Vall d’Albaida, ha explicat en el ple que han votat a favor els pressupostos per a 2020 perquè “continuen la política iniciada en 2015 per l’anterior govern presidit per Jorge Rodríguez de donar major autonomia als alcaldes i alcaldesses; es consigna més diners tant el SOM com el Fons de Cooperació, dos programes impulsats també pel govern anterior. Crec que no seria coherent oposar-se a uns comptes que accentuen i consoliden les nostres apostes estratègiques en l’anterior mandat“, ha apuntat Sanchis.

No obstant això, el diputat de la Vall Ens Uneix ha assenyalat que el seu vot favorable “no és un xec en blanc“.  En el seu discurs ha posat de relleu les demandes i necessitats dels veïns i veïnes de La vall d'Albaida, els alcaldes i alcaldesses de la qual ve visitant Sanchis per a conèixer i traslladar les seves necessitats als diferents departaments de la Diputació. Així mateix, ha incidit que espera que les necessitats de la ciutadania de La Vall d’Albaida s’atenguen en l’execució del pressupost.

Igualment, el diputat de la Vall Ens Uneix ha destacat que el seu grup veu amb bons ulls que en els pressuposts es recullen línies d’actuació fonamentals destinades a fomentar la cohesió social, la igualtat, el medi ambient, els esports i la cultura. Respecte al programa d'ajuda a la despoblació i venint d'una comarca amb un elevat percentatge de municipis amb menys de 2.000 habitants, Sanchis creu un encert la creació d’un programa d'aquestes característiques, i per això ha sol·licitat que “se’ns consulte perquè tenim molt a aportar des de la nostra experiència“.